Opinie klientów

Uwaga: w dniach 4-24 września 2021 telefon komórkowy 510 707 707 będzie nieczynny. W sprawach związanych z biżuterią prosimy dzwonić do naszego biura, pod numer (22) 100 50 55, w dni powszednie w godzinach 9.00-17.00. W tym okresie nie będzie również możliwości zakupu najdroższej biżuterii oferowanej w sklepie (przedmioty te oznaczone są obecnie jako dostępne "na zamówienie" - zapraszamy po nie od dnia 27 września). Za utrudnienia związane z zakupem w tym czasie serdecznie przepraszamy.

Opinie klientów
img
img Szybka i profesjonalna obsługa. Perły są piękne.
Aleksandra, STANOWICE, 2019-01-18 22:58:58 Zamówienie nr 511 z dnia 2019-01-18
Zamówione produkty: Zawieszka PT-100B-WG14D-SMK

img
img Kolczyki przepiękne, przesłane w ekspresowym tempie i zapakowane w gustowne pudełko, w sam raz na prezent. Dodatkowo certyfikat autentyczności, małe kompendium wiedzy o perłach plus słodka niespodzianka. Także obsługa klienta na najwyższym poziomie, świadcząca o tym, że nie jest to tylko biznes, ale autentyczna pasja poparta oceanem wiedzy na temat "perłowego świata". Bardzo dziękuję za tak udaną transakcję, mając jednocześnie nadzieję, że nie była ostatnią.
Janusz, Tarnowskie Góry, 2019-01-12 22:40:05 Zamówienie nr 506 z dnia 2019-01-09
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85W-LVYG14-CSEV

img
img Biżuteria przepiękna, błyszcząca, doskonałej jakości i starannie wykonana. Prezentuje się wyjątkowo i wzbudza zachwyt. Fachowy, sympatyczny kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo dziękuję za spełnienie mojej prośby i dostosowanie rozmiaru naszyjnika. Gemlord to miejsce, gdzie można dokonać udanych zakupów - polecam.
Agnieszka, Warszawa, 2018-12-17 16:34:34 Zamówienie nr 486 z dnia 2018-12-07
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-85W-BCYG14-CSNP, Bransoleta BA1-85W-BCYG14-CSBR, Kolczyki EA-85W-SHYG14D-STCK

img
img Kolczyki są przepiękne! Jakość pereł znacznie lepsza w porównaniu do tych które kupowałam dotąd w sklepach stacjonarnych, ogólnodostępnych. Miałam obawy co do zakupy tak drogiego produktu przez internet - oglądając kolczyki wyłącznie na ekranie monitora ale zachęciły mnie opinie w sieci oraz ciekawie prowadzony blog. Kolejny plus to bardzo szybka i sprawna wysyłka. Produkt profesjonalnie zapakowany przesłany wraz z małym bonusem :) Polecam!
Maria, Poznań, 2018-11-28 09:33:26 Zamówienie nr 481 z dnia 2018-11-22
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-SWG14-CSES

img
img Kolczyki i zawieszka bardzo ładne.profesjonalna obsługa .ekspresowa dostawa .Dziękuję Polecam firmę jako rzetelnego o profesjonalnego kontrahenta. Wiesława. Łobżenica 2018-10-29
Wiesława Senska, Łobżenica, 2018-10-29 20:33:57 Zamówienie nr 472 z dnia 2018-10-12
Zamówione produkty: Komplet SFEP-85WDS-SHYG14-SPN

img
img Perly sa cudowne: duze, z lustrzanym polyskiem i rozowym overtonem :-). Dziekuje bardzo za szybka wysylke i jak zawsze mily kontakt w zwiazku z zakupem. Goraco polecam kazdej milosniczce perel :)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2018-10-14 18:11:26 Zamówienie nr 468 z dnia 2018-10-06
Zamówione produkty: Kolczyki EF-120W-LVYG14-CSEV

img
img Doskonale okrągła, pojedyncza perła w złotej oprawie - prosta, piękna. Realizacja zamówienia - terminowość i profesjonalizm.
Anna, Białystok, 2018-09-04 17:42:16 Zamówienie nr 460 z dnia 2018-08-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS

img
img Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Paczka została profesjonalnie zapakowana. A kolczyki? Były prezentem dla osoby która zna się na perłach i zrobiły na niej niesamowite wrażenie:) Z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie GEMLORD!
Izabela, Bielsko-Biała, 2018-06-22 20:07:43 Zamówienie nr 421 z dnia 2018-05-24
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN

img
img świetny kontakt z właścicielem sklepu, który jest pasjonatem w temacie pereł. Przekłada się to na jakość asortymentu. zdecydowanie najlepszy sklep oferujący piękną i bardzo wysmakowaną biżuterię z perłami.Z przyjemnością tutaj wrócę.
Danuta Gruźlewska, Jarocin, 2018-06-21 17:01:59 Zamówienie nr 423 z dnia 2018-05-27
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SWG14D-FAN

img
img Jak zwykle rewelacja. Najlepsza jakość w kraju. Super kontakt i doradztwo. Dziękuję
Piotr Kowalski, Warszawa, 2018-04-08 15:12:32 Zamówienie nr 286 z dnia 2017-05-03
Zamówione produkty: Kolczyki EA-60W-SWG14-CSES

img
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl