Gemlord – luksusowa biżuteria z pereł

Opinie klientów

Opinie klientów
img
img Żona z perełek bardzo zadowolona, ja z przebiegu zamówienia również. Gorąco polecam zakupy w Gemlord.
Janusz Zadworny, Bielsko-Biała, 2019-04-20 13:08:38 Zamówienie nr 535 z dnia 2019-04-08
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-SYG14-C

img
img Szybko, profesjonalnie i prezent w postaci broszury o perłach
Małgorzata, Wielichowo, 2019-04-20 10:00:51 Zamówienie nr 527 z dnia 2019-02-25
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 

img
img Fantastyczne kolczyki, sklep i obsługa bardzo profesjonalna. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka wraz z miłą niespodzianką, uśmiech mojej kobiety bezcenny. Dziękuję i polecam.
tomasz klein, warszawa, 2019-02-07 17:01:40 Zamówienie nr 517 z dnia 2019-02-01
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-BYG14-SHB

img
img Jak zwykle ekspresowa wysyłka! Łańcuszek przecudny - idealne dopełnienie do kolczyków które kupiłam jakiś czas temu.
Maria, Poznań, 2019-02-01 13:06:15 Zamówienie nr 515 z dnia 2019-01-29
Zamówione produkty: Naszyjnik NACH15-85W-WG14-TIN1

img
img Komplet perel jest przepiekny. Na pewno bedzie sie podobal kolezance. Bardzo szybka i sprawna wysylka . Goraco polecam :)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2019-01-27 20:28:28 Zamówienie nr 512 z dnia 2019-01-21
Zamówione produkty: Komplet SF-100WDS-EP-LVYG14-C

img
img Szybka i profesjonalna obsługa. Perły są piękne.
Aleksandra, STANOWICE, 2019-01-18 22:58:58 Zamówienie nr 511 z dnia 2019-01-18
Zamówione produkty: Zawieszka PT-100B-WG14D-SMK

img
img Kolczyki przepiękne, przesłane w ekspresowym tempie i zapakowane w gustowne pudełko, w sam raz na prezent. Dodatkowo certyfikat autentyczności, małe kompendium wiedzy o perłach plus słodka niespodzianka. Także obsługa klienta na najwyższym poziomie, świadcząca o tym, że nie jest to tylko biznes, ale autentyczna pasja poparta oceanem wiedzy na temat "perłowego świata". Bardzo dziękuję za tak udaną transakcję, mając jednocześnie nadzieję, że nie była ostatnią.
Janusz, Tarnowskie Góry, 2019-01-12 22:40:05 Zamówienie nr 506 z dnia 2019-01-09
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85W-LVYG14-C

img
img Biżuteria przepiękna, błyszcząca, doskonałej jakości i starannie wykonana. Prezentuje się wyjątkowo i wzbudza zachwyt. Fachowy, sympatyczny kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo dziękuję za spełnienie mojej prośby i dostosowanie rozmiaru naszyjnika. Gemlord to miejsce, gdzie można dokonać udanych zakupów - polecam.
Agnieszka, Warszawa, 2018-12-17 16:34:34 Zamówienie nr 486 z dnia 2018-12-07
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-85W-BCYG14-C, Bransoleta BA1-85W-BCYG14-C, Kolczyki EA-85W-SHYG14D-STCK

img
img Kolczyki są przepiękne! Jakość pereł znacznie lepsza w porównaniu do tych które kupowałam dotąd w sklepach stacjonarnych, ogólnodostępnych. Miałam obawy co do zakupy tak drogiego produktu przez internet - oglądając kolczyki wyłącznie na ekranie monitora ale zachęciły mnie opinie w sieci oraz ciekawie prowadzony blog. Kolejny plus to bardzo szybka i sprawna wysyłka. Produkt profesjonalnie zapakowany przesłany wraz z małym bonusem :) Polecam!
Maria, Poznań, 2018-11-28 09:33:26 Zamówienie nr 481 z dnia 2018-11-22
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-SWG14-C

img
img Kolczyki i zawieszka bardzo ładne.profesjonalna obsługa .ekspresowa dostawa .Dziękuję Polecam firmę jako rzetelnego o profesjonalnego kontrahenta. Wiesława. Łobżenica 2018-10-29
Wiesława Senska, Łobżenica, 2018-10-29 20:33:57 Zamówienie nr 472 z dnia 2018-10-12
Zamówione produkty: Komplet SF-85WDS-EP-SHYG14-SPN

img
img Perly sa cudowne: duze, z lustrzanym polyskiem i rozowym overtonem :-). Dziekuje bardzo za szybka wysylke i jak zawsze mily kontakt w zwiazku z zakupem. Goraco polecam kazdej milosniczce perel :)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2018-10-14 18:11:26 Zamówienie nr 468 z dnia 2018-10-06
Zamówione produkty: Kolczyki EF-120W-LVYG14-C

img
img Doskonale okrągła, pojedyncza perła w złotej oprawie - prosta, piękna. Realizacja zamówienia - terminowość i profesjonalizm.
Anna, Białystok, 2018-09-04 17:42:16 Zamówienie nr 460 z dnia 2018-08-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS

img
img Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Paczka została profesjonalnie zapakowana. A kolczyki? Były prezentem dla osoby która zna się na perłach i zrobiły na niej niesamowite wrażenie:) Z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie GEMLORD!
Izabela, Bielsko-Biała, 2018-06-22 20:07:43 Zamówienie nr 421 z dnia 2018-05-24
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN

img
img świetny kontakt z właścicielem sklepu, który jest pasjonatem w temacie pereł. Przekłada się to na jakość asortymentu. zdecydowanie najlepszy sklep oferujący piękną i bardzo wysmakowaną biżuterię z perłami.Z przyjemnością tutaj wrócę.
Danuta Gruźlewska, Jarocin, 2018-06-21 17:01:59 Zamówienie nr 423 z dnia 2018-05-27
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SWG14D-FAN

img
img Jak zwykle rewelacja. Najlepsza jakość w kraju. Super kontakt i doradztwo. Dziękuję
Piotr Kowalski, Warszawa, 2018-04-08 15:12:32 Zamówienie nr 286 z dnia 2017-05-03
Zamówione produkty: Kolczyki EA-60W-SWG14-C

img
img Zarówno kolczyki jak i naszyjnik zachwycające swym pięknem. Obsługa zamówienia na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wrócę po więcej.
MONIKA LIS, WARSZAWA, 2018-04-08 11:43:54 Zamówienie nr 398 z dnia 2018-04-02
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-3590W-FCYG14-C, Kolczyki EF-65W-SYG14-C

img
img Perły są hipnotyzujące :)
Bogna, Częstochowa, 2018-04-06 17:17:16 Zamówienie nr 399 z dnia 2018-04-04
Zamówione produkty: Naszyjnik NA48-70WBQ-FCYG14-C

img
img Zdjęcia nie oddają uroku naszyjnika. Całe zamówienie przebiegło bez problemu, zależało mi bardzo na czasie i udało się wszystko załatwić tak, że naszyjnik był odebrany z biura po 3 godzinach od zakupu przez internet. Bardzo polecam sklep właśnie za tę wyrozumiałość i indywidualne podejście do klienta.
Paweł, Warszawa, 2018-03-29 21:54:37 Zamówienie nr 395 z dnia 2018-03-19
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCWG14-C

img
img Kolczyki piękne, kontakt ze sprzedawcą w kazdej chwili, odpowiedż na wszystkie pytania. Na miejscu dokupiłam kolczyki z perłą słodkowodną. Polecam
Małgorzata Rybczyńska-Polakowska, Warszawa, 2018-02-11 20:54:36 Zamówienie nr 385 z dnia 2018-02-04
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS

img
img Cudowna perla o silnym blasku- mozna sie w niej przejrzec jak w lustrze.Wysylka ekspresowa, dziekuje za slodka niespodzianke. Dziekuje i polecam zakupy w sklepie Gemlord.
Ewa Sienkiewicz-Czerwinska, Warszawa, 2018-02-06 10:29:39 Zamówienie nr 386 z dnia 2018-02-05
Zamówione produkty: Zawieszka PF-100WDS-WG14-C

img
img Ten "zwykły" naszyjnik jest absolutnie niezwykły. Staranne wykonanie i wdzięczne perły o pięknym połysku zostają doprawione doskonałą obsługą klienta. Nie zastanawiaj się-kup i pozwól samemu sobie się zakochać w tych kamieniach :-)
Ewa, Poznań, 2018-01-25 23:24:25 Zamówienie nr 373 z dnia 2018-01-17
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-70W-BCYG14-C

img
img Wielką przyjemność sprawiły mi zakupy w sklepie Gemlord.Czułam się jak prawdziwy poławiacz pereł.Naszyjnik piękny i błyskawicznie dostarczony.Na pewno skorzystam z oferty jeszcze nie raz.
Elwira, Śmieszkowo, 2017-12-20 19:42:45 Zamówienie nr 345 z dnia 2017-12-09
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-75W-BCYG14-C

img
img Przepiękna, czarna perła z Tahiti w ślicznej złoto-diamentowej oprawie. To prezent dla Kogoś, kto zasługuje tylko na wyjątkowe rzeczy. A naszyjnik z perłą jest takim czymś wyjątkowym. Brawo za piękną "robotę" jubilerską. Podziękowania za szybką i pewną dostawę. I za "dodatki". Henryk Wiesiołłowski z Gdańska. 16.12.2017 r.
Henry, Gdańsk, 2017-12-15 21:47:39 Zamówienie nr 349 z dnia 2017-12-11
Zamówione produkty: Naszyjnik NTCH17-100B-WG18

img
img Przesyłka dotarła błyskawicznie - na drugi dzień po dokonaniu zamówienia.Kolczyki piękne.Zdjęcie nie jest w stanie do końca uchwycić tego piękna.Dodatkowo pięknie zapakowane, dołączony certyfikat ni i miłe zaskoczenie - słodki upominek. Polecam zakupy w tym sklepie. Marta
marta kulesza, rzeszów, 2017-12-01 13:08:29 Zamówienie nr 339 z dnia 2017-11-28
Zamówione produkty: Kolczyki EA-70W-SYG14-C

img
img Pięky naszyjnik, zgodny ze zdjęciem i opisem, bardzo udany prezent. Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Firma zdecydowanie godna polecenia.
Dorota, Warszawa, 2017-11-07 16:16:07 Zamówienie nr 326 z dnia 2017-10-13
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-95W-BCYG14-C

img
img Sklep Gemlord oferuje znakomity jakościowo towar, zlecenie realizowane jest błyskawicznie, kontakt że sprzedawcą bardzo dobry, zwroty lub wymiana dokonywane szybko i sprawnie.
Krzysztof Bukowski, Opole, 2017-10-10 15:55:05 Zamówienie nr 303 z dnia 2017-07-05
Zamówione produkty: Kolczyki EF-70L-SWG14-C

img
img Bardzo udany zakup, piękne kolczyki ,szybka przesyłka dobrze zapakowana. Polecam zakupy w sklepie
Ewa, Oborniki Śląskie, 2017-08-22 13:24:26 Zamówienie nr 316 z dnia 2017-08-18
Zamówione produkty: Kolczyki EF-100WDS-LVYG14-C

img
img Kolczyki i zawieszki zostaly doskonale dobrane kolorystycznie i stanowia przepiekny komplet. Perly sa w pieknym pastelowym kolorze. Serdecznie polecam kazdej milosniczce perel :)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2017-07-13 10:21:26 Zamówienie nr 297 z dnia 2017-06-08
Zamówione produkty: Kolczyki EF-70L-SWG14-C, Zawieszka PF-85L-WG14-C, Zawieszka PF-85LDS-WG14-C

img
img Kolczyki bardzo ładne, profesjonalna obsługa, expressowa dostawa. Polecam. Dziękuję, wrócę na pewno.
Krystyna Krzystanek, Katowice, 2017-05-31 07:25:33 Zamówienie nr 289 z dnia 2017-05-09
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 

img
img Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Mogę polecić firmę jako rzetelnego kontrahenta.
Stanisław, Kraków, 2017-05-19 16:07:34 Zamówienie nr 284 z dnia 2017-04-18
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-70G-FCYG14-C

img
img Rewelacja polecam szczerze...dzieki
Piotr, Warszawa, 2017-05-03 21:22:10 Zamówienie nr 249 z dnia 2016-12-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-BWG14-SHB

img
img Perły - kolczyki i zawieszka - piękne. Obsługa klienta - pełen profesjonalizm. Dziękuję...
Małgorzata, Ząbki, 2017-04-26 07:23:27 Zamówienie nr 281 z dnia 2017-04-04
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85W-LVYG14-C, Zawieszka PF-90W-YG14-C

img
img Przyjemnie jest toczyć rozmowę z człowiekiem będącym znawcą i pasjonatem danej dziedziny. Takie odczucie odniosłem w trakcie rozmów z Właścicielem sklepu., który dobrze doradził nie namawiając przy tym do najdroższej, spośród omawianych opcji. Zakupiona biżuteria zgodna jest z opisem na stronie, a samo zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
Sławomir, Kraków, 2017-03-29 13:27:52 Zamówienie nr 269 z dnia 2017-02-14
Zamówione produkty: Zawieszka PT-100BDS-WG18D-STRU

img
img Kolczyki są cudowne,wspaniale rozświetlają twarz.Zamówienie zostało zrealizowane natychmiast po wpłacie.Polecam,firma solidna.
Sylwia, Warszawa, 2017-03-28 15:13:58 Zamówienie nr 276 z dnia 2017-03-12
Zamówione produkty: Kolczyki ET-100BDS-RWG14-HRS

img
img Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Gemlord, obsługa bardzo miła, szybka realizacja zamówienia, a w dodatku drobny upominek dodany do zamówienia:). Pozdrawiam serdecznie
Piotr, Tarnów, 2017-03-09 07:57:54 Zamówienie nr 273 z dnia 2017-03-06
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-65W-FCWG14-C

img
img Piękna biżuteria. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Katarzyna, Czernikowo, 2017-02-06 22:48:54 Zamówienie nr 261 z dnia 2017-01-26
Zamówione produkty: Kolczyki EF-75W-SYG14-C

img
img Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona,błyskawiczna wysyłka,informacja o wysłaniu zamówienia.Otrzymałam jeszcze słodki upominek.Polecam !!!
Zuza Daleka, LUBZINA, 2016-12-15 12:08:29 Zamówienie nr 238 z dnia 2016-12-05
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN

img
img Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dostawa błyskawiczna praktycznie z dnia na dzień :) Perła lepiej wyglądająca niż na zdjęciu (a zdjęcia są super) Radość w oczach obdarowanej bezcenna :)
Ryszard Wolschendorf, Łódź, 2016-11-25 08:20:51 Zamówienie nr 229 z dnia 2016-11-18
Zamówione produkty: Zawieszka PT-110BDSC03D-WG14-C

img
img Kolczyki sa piekne! Takiego polysku trzeba daleko szukac. Polecam kazdej wielbicielce perel! :-)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2016-11-20 19:26:35 Zamówienie nr 225 z dnia 2016-10-17
Zamówione produkty: Kolczyki ET-80B-SWG14-C

img
img Perły doskonałe :)
Bogna, Częstochowa, 2016-11-14 18:11:12 Zamówienie nr 226 z dnia 2016-11-08
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-70W-FCYG14-C

img
img Ponownie kupiłam EF-85WDS-RYG14-HRS  Białe perły łezki 8,5 x 11 mm. Są prześliczne i nie mogłam się oprzeć, aby nie mieć drugiego kompletu. Noszę je cały czas i bardzo dużo osób się nimi zachwyca. Naprawdę szczerze polecam. Są cudowne. Obsługa sklepu - jak zawsze przemiła. Zamówione perełki otrzymałam następnego dnia. Polecam!!
Krystyna, Chechło, 2016-10-18 21:16:52 Zamówienie nr 223 z dnia 2016-10-04
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 

img
img Wysoka jakość obsługi klienta. Proces składania zamówienia oraz samo poruszanie się po sklepie internetowym przejrzyste i intuicyjne. Możliwość osobistego wyboru pereł oraz personalizacji zamówienia. A same perły...hipnotyzujące.Firma zdecydowanie godna polecenia.
Karolina Bykowska, Warszawa, 2016-10-11 17:11:26 Zamówienie nr 224 z dnia 2016-10-07
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85BDS-SHWG14-SPN

img
img Uroda pereł - niepowtarzalna. Ich oprawa równie wspaniała. Obsługa - nadzwyczaj uprzejma.
Bogna, Częstochowa, 2016-09-03 19:27:15 Zamówienie nr 212 z dnia 2016-08-23
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SHYG14-KW

img
img Poziom obsługi klienta w sklepie Gemlord od momentu złożenia zamówienia do otrzymania towaru zasługuje na najwyższą notę. Zarówno opis jak i zdjęcie biżuterii odpowiadają rzeczywistemu stanowi. Dbałość o szczegóły (estetyka i solidność opakowania, drobny upominek, imienny list od specjalisty sprzedaży)powodują, że klient ma poczucie podmiotowego traktowania przez sprzedawcę na każdym etapie transakcji. Niezdecydowanym szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
Anna, Białystok, 2016-08-24 19:01:23 Zamówienie nr 210 z dnia 2016-08-17
Zamówione produkty: Kolczyki EF-70L-SYG14-C

img
img Serdecznie polecam ten sklep. Wszystko zgodne z opisem, miła obsługa, czuje się, że sprzedający zabiega o klienta. Pozdrawiam i zachęcam potencjalnych kupujących.
Paweł, Warszawa, 2016-06-20 22:12:46 Zamówienie nr 192 z dnia 2016-05-07
Zamówione produkty: Kolczyki EA-65B-SWG14-C

img
img Biżuteria doskonałej jakości. Duży wybór - od delikatnych zawieszek po okazałe naszyjniki. Tym razem kupiłam subtelną zawieszkę z okrągłą perłą, bardzo ładnie się prezentuje. Sklep mogę polecić każdemu, zarówno tym, którzy szukają niedrogiego prezentu, jak i tym, którzy potrzebują czegoś wyjątkowego - naprawdę jest w czym wybierać. Podejście do klienta na najwyższym poziomie, sympatyczny i fachowy kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim!
Karolina, Warszawa, 2016-06-20 19:23:48 Zamówienie nr 198 z dnia 2016-06-14
Zamówione produkty: Zawieszka PF-90W-YG14-C

img
img Polecam z całego serca zakupy na tej stronie. Polecam również odbiór osobisty gdzie na miejscu można się dowiedzieć wielu ciekawostek apropo pereł ich pochodzenia i metod wytwarzania. Właściciel firmy osobiście przedstawi pełna ofertę oraz pomoże w doborze odpowiedniej biżuterii.
Jędrzej Madej, Warszawa, 2016-05-03 18:07:38 Zamówienie nr 155 z dnia 2015-12-11
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCWG14-C

img
img Kupiłam kolczyki: białe perły łezki 8,5 x 11 mm - złote zapięcie - kajdanki. Są piękne. Doskonałe w każdym szczególe. Szczerze polecam. Obsługa sklepu - bardzo przyjazna. Wysyłka ekspresowa. Zachęcam do korzystania z bogatej kolekcji biżuterii.
Krystyna, Chechło, 2016-05-01 07:04:48 Zamówienie nr 188 z dnia 2016-04-22
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 

img
img Piękny komplet, bardzo udany prezent. Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Firma zdecydowanie godna polecenia.
Przemysław, Warszawa, 2016-04-29 21:49:09 Zamówienie nr 159 z dnia 2015-12-16
Zamówione produkty: Komplet SA-70W-NBE-FCYG14

img
img Chciałem bardzo podziękować za realizację zlecenia - naszyjnik dotarł w idealnym momencie i wprost do rąk Jubilatki - sprawił Jej wielką radość. Dziękuję za uwzględnienie moich próśb odnośnie szczególnego czasu dostawy i dyskretnego załączenia rachunku - warto było skorzystać z Państwa usług i nie wykluczam, że odwiedzę Wasz sklep ponownie. Raz jeszcze wyrazy uznania pod adresem Państwa strony internetowej - rozwiewa wszelkie wątpliwości w temacie pereł i przez to umożliwia dokonanie trafnego wyboru nawet tym, którzy - jak ja - nie mieli wcześniej doświadczenia z wyrobami jubilerskimi. Pozdrawiam.
Bartlomiej, Rabka-Zdrój, 2016-04-27 01:19:25 Zamówienie nr 184 z dnia 2016-04-15
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-3590W-FCYG14-C

img
img Bardzo miła obsługa, dostawa błyskawiczna a perła fantastyczna :) Pierwszy kontakt ze sklepem bardzo pozytywny :)
Marcin Cichoń, Kraków, 2016-04-25 10:57:54 Zamówienie nr 183 z dnia 2016-04-14
Zamówione produkty: Zawieszka PT-120BDSC14D-WG14-C

img
img Zakup w tym sklepie to prawdziwa przyjemność ! Profesjonalna obsługa , wyczerpujące informacje na temat kupowanych produktów. Moja wiedza o perłach została mocno pogłębiona dzięki Panu Piotrowi . Zakup w pełni udany, perły Tahiti są prześliczne - bardzo podobały się żonie . Wszystko zgodne z opisem. Miła i serdeczna atmosfera podczas transakcji, która przebiegła sprawnie i przyjemnie, jak również sympatyczny prezencik od firmy - serdecznie dziękuję i szczerze polecam firmę Gemlord !!!
Włodzimierz Góra, Siemianowice Sląskie, 2016-04-20 10:46:30 Zamówienie nr 182 z dnia 2016-04-04
Zamówione produkty: Komplet ST-100BDS-EP-LVWG14-C

img
img Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie zagwarantuje Państwu udane zakupy pięknej biżuterii, gorąco polecam firmę Gemlord.
Paweł, Warszawa, 2016-04-13 13:53:59 Zamówienie nr 179 z dnia 2016-03-21
Zamówione produkty: Kolczyki EF-75W-SYG14-C

img
img Klient podczas zakupów w tym sklepie czuje się traktowany indywidualnie. Szacunek dla właściciela za umiejętności komunikacji z klientem, ale przede wszystkim, wspaniała biżuteria. Zakupiłem żonie perły - wygląd i jakość kilka poziomów wyżej niż te do których przymierzałem się w realu.
Wojciech, Jastrzębie-Zdrój, 2016-03-18 20:09:00 Zamówienie nr 160 z dnia 2015-12-18
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SWG14-C

img
img Jestem zachwycona podejściem do klienta,niezwykle kulturalną i fachową pomoc przy doborrzee biźuterii oraz naturalnie 8prześli nym ,subtelnym i bardzo eleganckim pierścionķiem Polecam
Barbara Haluch-Zielińska, Poznań, 2016-02-23 22:40:14 Zamówienie nr 174 z dnia 2016-02-20
Zamówione produkty: Pierścionek RT1-80B-WG14D-TSZT

img
img Super zakup, polecam, fachowe doradztwo, super sprawa...polecam szczerze - mam nadzieję, że to dopiero początek przygody z perłami...pozdrawiam i dzięki...
Piotr, Warszawa, 2016-02-14 00:49:09 Zamówienie nr 163 z dnia 2015-12-21
Zamówione produkty: Zawieszka PA-90W-WG14-ALPH

img
img Osoba obdarowana bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Polecam!
Marcin Głogowski, Warszawa, 2016-01-24 20:33:58 Zamówienie nr 162 z dnia 2015-12-20
Zamówione produkty: Kolczyki EF-120W-LVWG14-C

img
img Jestem bardzo zadowolona. Perła śliczna. Dziekuje
Kinga Zawadzka, Bydgoszcz, 2016-01-24 20:08:06 Zamówienie nr 167 z dnia 2016-01-08
Zamówione produkty: Zawieszka PF-85BDS-WG14-C

img
img Transakcja przebiegla bardzo sprawnie i profesjonalnie. Blyskawiczna przesylka. Perly sa zgodne z opisem, a nawet piekniejsze niz na zdjeciu. Perel z takim polyskiem i takiej jakosci trzeba daleko szukac. Nie znalazlam rownie pieknych perel w innych sklepach w Polsce, ani w Norwegii. Goraco polecam wszystkim milosniczkom perel. :-)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2016-01-12 20:22:01 Zamówienie nr 165 z dnia 2015-12-31
Zamówione produkty: Komplet ST-100BDS-EP-SHWG14-SPN

img
img Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim.
Andrzej, Warszawa, 2016-01-05 16:03:05 Zamówienie nr 150 z dnia 2015-12-07
Zamówione produkty: Zawieszka PS-100G-YG14D-2CZ

img
img Perły są przepiękne, złote zapięcie doskonałe! Bardzooo polecam, szybka dostawa!
Katarzyna, Lubin, 2015-12-17 18:51:39 Zamówienie nr 151 z dnia 2015-12-08
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCYG14-C

img
img Transakcja przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie Towar naprawdę najwyższej klasy. Polecam
Grzegorz Grzybowski, Kraków, 2015-12-16 12:42:32 Zamówienie nr 149 z dnia 2015-12-03
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SHYG14D-FLA

img
img Fantastyczna, szybka i profesjonalna obsluga. Polecam.
Jakub Szendera, Otwock, 2015-12-08 12:52:27 Zamówienie nr 148 z dnia 2015-12-02
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-85W-BCWG14-C

img
img To już mój 3 zakup w tym sklepie i za każdym razem jestem zachwycony jakością biżuterii i wysokim poziomem obsługi. Polecam wszystkim niezdecydowanym!
Adam, Wrocław, 2015-11-25 08:04:37 Zamówienie nr 140 z dnia 2015-11-15
Zamówione produkty: Pierścionek RA2-70WW-YG14D-SIMC

img
img Piękne, rewelacyjne perły. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,fachowa i miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim sklep. Zbyszek, listopad 2015
Zbigniew, Bydgoszcz, 2015-11-24 20:47:51 Zamówienie nr 139 z dnia 2015-11-12
Zamówione produkty: Kolczyki ET-80B-SWG14-C, Zawieszka PT-120BDS-WG14-C

img
img Perły piękne, fachowe doradztwo, miła obsługa, polecam.
Barbara, Białystok, 2015-11-20 18:13:31 Zamówienie nr 144 z dnia 2015-11-18
Zamówione produkty: Kolczyki EA-70S-SYG14-C, Kolczyki EF-75B-SYG14-C

img
img Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt z kientem. Sklep godny polecenia.
Dorota, Warszawa, 2015-11-05 07:25:19 Zamówienie nr 135 z dnia 2015-10-28
Zamówione produkty: Kolczyki ET-90B-SYG14-C

img
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl