Opinie klientów

Opinie klientów
img
img Kolczyki są przepiękne! Jakość pereł znacznie lepsza w porównaniu do tych które kupowałam dotąd w sklepach stacjonarnych, ogólnodostępnych. Miałam obawy co do zakupy tak drogiego produktu przez internet - oglądając kolczyki wyłącznie na ekranie monitora ale zachęciły mnie opinie w sieci oraz ciekawie prowadzony blog. Kolejny plus to bardzo szybka i sprawna wysyłka. Produkt profesjonalnie zapakowany przesłany wraz z małym bonusem :) Polecam!
Maria, Poznań, 2018-11-28 09:33:26 Zamówienie nr 481 z dnia 2018-11-22
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-SWG14-CSES

img
img Kolczyki i zawieszka bardzo ładne.profesjonalna obsługa .ekspresowa dostawa .Dziękuję Polecam firmę jako rzetelnego o profesjonalnego kontrahenta. Wiesława. Łobżenica 2018-10-29
Wiesława Senska, Łobżenica, 2018-10-29 20:33:57 Zamówienie nr 472 z dnia 2018-10-12
Zamówione produkty: Komplet SFEP-85WDS-SHYG14-SPN

img
img Perly sa cudowne: duze, z lustrzanym polyskiem i rozowym overtonem :-). Dziekuje bardzo za szybka wysylke i jak zawsze mily kontakt w zwiazku z zakupem. Goraco polecam kazdej milosniczce perel :)
Ewa, Gorzow Wlkp., 2018-10-14 18:11:26 Zamówienie nr 468 z dnia 2018-10-06
Zamówione produkty: Kolczyki EF-120W-LVYG14-CSEV

img
img Doskonale okrągła, pojedyncza perła w złotej oprawie - prosta, piękna. Realizacja zamówienia - terminowość i profesjonalizm.
Anna, Białystok, 2018-09-04 17:42:16 Zamówienie nr 460 z dnia 2018-08-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS

img
img Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Paczka została profesjonalnie zapakowana. A kolczyki? Były prezentem dla osoby która zna się na perłach i zrobiły na niej niesamowite wrażenie:) Z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie GEMLORD!
Izabela, Bielsko-Biała, 2018-06-22 20:07:43 Zamówienie nr 421 z dnia 2018-05-24
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN

img
img świetny kontakt z właścicielem sklepu, który jest pasjonatem w temacie pereł. Przekłada się to na jakość asortymentu. zdecydowanie najlepszy sklep oferujący piękną i bardzo wysmakowaną biżuterię z perłami.Z przyjemnością tutaj wrócę.
Danuta Gruźlewska, Jarocin, 2018-06-21 17:01:59 Zamówienie nr 423 z dnia 2018-05-27
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SWG14D-FAN

img
img Jak zwykle rewelacja. Najlepsza jakość w kraju. Super kontakt i doradztwo. Dziękuję
Piotr Kowalski, Warszawa, 2018-04-08 15:12:32 Zamówienie nr 286 z dnia 2017-05-03
Zamówione produkty: Kolczyki EA-60W-SWG14-CSES

img
img Zarówno kolczyki jak i naszyjnik zachwycające swym pięknem. Obsługa zamówienia na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wrócę po więcej.
MONIKA LIS, WARSZAWA, 2018-04-08 11:43:54 Zamówienie nr 398 z dnia 2018-04-02
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-3590W-FCYG14-CSNP, Kolczyki EF-65W-SYG14-CSES

img
img Perły są hipnotyzujące :)
Bogna, Częstochowa, 2018-04-06 17:17:16 Zamówienie nr 399 z dnia 2018-04-04
Zamówione produkty: Naszyjnik NA48-70WBQ-FCYG14-CSNR

img
img Zdjęcia nie oddają uroku naszyjnika. Całe zamówienie przebiegło bez problemu, zależało mi bardzo na czasie i udało się wszystko załatwić tak, że naszyjnik był odebrany z biura po 3 godzinach od zakupu przez internet. Bardzo polecam sklep właśnie za tę wyrozumiałość i indywidualne podejście do klienta.
Paweł, Warszawa, 2018-03-29 21:54:37 Zamówienie nr 395 z dnia 2018-03-19
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCWG14-CSNP

img
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl