Gemlord.pl

Szanowni Państwo,

Informujemy, że w dniach 21 lutego - 3 marca 2017 telefon komórkowy 510 707 707 będzie nieczynny. W sprawach związanych z biżuterią prosimy dzwonić do naszego biura, pod numer (22) 100 50 55, w dni powszednie w godzinach 9.00-17.00. W tym okresie mogą również nastąpić niewielkie (maksymalnie dwudniowe) opóźnienia w nadawaniu przez nas przesyłek niektórych przedmiotów o wartości powyżej 30 tys. zł. lub ich odbiorach osobistych. Jeśli Państwa zamówienie jest pilne, uprzejmie prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub mailowy i upewnienie się czy interesująca Państwa biżuteria będzie mogła być nadana (lub odebrana) we wcześniejszym terminie. Za utrudnienia związane z zakupem w tym czasie serdecznie przepraszamy.

Opinie klientów

Ta strona prezentuje WSZYSTKIE opinie o transakcjach uzyskane od zarejestrowanych Klientów sklepu Gemlord przed marcem 2023. Obecnie sklep został przeniesiony na nową platformę, na której musieliśmy zrezygnować z własnego modułu dodawania opinii. Wkrótce planujemy wdrożyć taki moduł zarządzany przez firmę zewnętrzną, a na razie prezentujemy starsze opinie o naszym sklepie:
 
 
Jestem zaskoczona szybkością realizacji zamówienia, choć nie było ono standardowe. Bardzo miły kontakt z Właścicielem, pełen profesjonalizm i rzetelność firmy , to atuty przemawiające za skorzystaniem z ofert Firmy.Oczywiście chyba nietaktem byłoby podkreślenie, że naszyjnik jest piękny i świetnie wykonany.A ze słodkiego upominku ucieszył się również mąż!
 
Danuta, Zgłobice, 2023-02-22 08:03:45
 
Zamówienie nr 1118 z dn. 2023-02-17 
 
 
 
Jakość naszyjnika przewyższa moje oczekiwania. Perły pełne blasku, bez skaz, szykowne i delikatne - piękno samo w sobie. Zapakowane w prestiżowe pudełko, do tego elegancki certyfikat autentyczności oraz list z podziękowaniem i słodki upominek. Ekspresowa wysyłka, a sama paczka bardzo dobrze zapakowana. Wszystko to świadczy o wysokiej jakości Państwa usług i pełnym profesjonalizmie, za co należą się Państwu gromkie brawa! Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam
 
Bartosz Pacan, Nowy Dwór Gdański, 2022-11-17 16:25:09
 
Zamówienie nr 1059 z dn. 2022-11-16
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-70W-BCYG14-CSNP
 
 
 
Minęło kilka miesięcy od zakupu, a zachwyt nie maleje. Perły wspaniałe, naszyjnik perfekcyjnie wykonany. Realizacja zamówienia, kontakt z firmą - wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.
 
Michał, Czechowice-Dziedzice, 2022-09-07 13:51:39
 
Zamówienie nr 1007 z dn. 2022-05-26
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-75W-BCWG14-CSNP
 
 
 
Zdecydowanie jestem zadowolony z realizacji zamówienia. Błyskawiczne pakowanie i przesyłka. Jakość otrzymanych kolczyków jest rewelacyjna. Zarówno ja, jak i końcowa użytkowniczka zachwycona!
 
Karol, Gliwice, 2022-07-28 08:52:17
 
Zamówienie nr 1020 z dnia 2022-07-04
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHWG14-SPN
 
 
 
Pan Piotr dysponuje szeroką wiedzą nt. pereł którą chętnie się dzieli. Perły zakupiłem w sklepie stacjonarnym, jako prezent dla żony. Polecem każdemu spotkania i zakupy!
 
Jakub, Warszawa, 2022-07-25 11:25:21
 
Zamówienie nr 1012 z dnia 2022-06-08
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-95W-BCWG14-CSNP
 
 
 
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Biżuteria bardzo ładna, bez uwag. Mogę polecić firmę jako rzetelnego kontrahenta.
 
Stanisław, Kraków, 2022-05-24 20:35:00
 
Zamówienie nr 996 z dnia 2022-04-19
Zamówione produkty: Pierścionek RS1-100G-YG18D-MAK
 
 
 
Pierwszy kontakt z Panem Piotrem okazał się strzałem w tzw. 10. Pełny profesjonalizm w doradztwie oraz prezentacja oferty wraz z wyjaśnieniem różnic pozwoliła mi dokonać słusznego wyboru, który zaowocował pięknym prezentem. Jakoś pereł, blask i ich wygląd wart był zakupu.
 
Jaroslaw, Rybie, 2022-05-22 19:18:21
 
Zamówienie nr 963 z dnia 2022-01-04
Zamówione produkty: Komplet SANBE-85W-BCWG14-CSS
 
 
 
Produkt spełnia w pełni oczekiwania. Obsługa bez zarzutu. Dostawa bardzo szybko, sprawnie.
 
Monika, Lublin, 2022-05-20 15:35:12
 
Zamówienie nr 989 z dnia 2022-03-17
 
 
 
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i jakości obsługi. Komplet pereł przyszedł do mnie w pięknym drewnianym opakowaniu już dwa dni po złożeniu zamówienia. Perły oczywiście piękne, o wyjątkowym blasku. Nie spotkałam jeszcze tak pięknych w sklepie u żadnego znanego jubilera (np. Apart, Yes). W paczce znalazłam list z podziękowaniem za zakup podpisany odręcznie. To bardzo miły gest i rzadkość w dzisiejszych czasach. Dodam, że w paczce znalazłam jeszcze czekoladę, co było dla mnie miłym, słodkim zaskoczeniem :) Bardzo polecam zakupy w Gemlord.
 
Olga Kiełboń, Warszawa, 2022-02-23 10:30:20
 
Zamówienie nr 979 z dnia 2022-02-20
Zamówione produkty: Komplet SFEP-85WDS-SHWG14-SPN
 
 
 
Właśnie obdarowałem siebie przepięknymi kolczykami. Perły South Sea absolutnie perfekcyjne. Sama radość móc je nosić. Szyk, klasa, elegancja. Obsługa w sklepie na najwyższym poziomie. Szczególne podziękowania za wykład o perłach. Przesyłka przyszła błyskawicznie. Nigdy wcześniej nie otrzymałam tak dobrze zabezpieczonej biżuterii zakupionej w sklepie internetowym.
 
Agnieszka Augustyniak, Łodź, 2021-11-23 22:43:16
 
Zamówienie nr 922 z dnia 2021-11-12
Zamówione produkty: Kolczyki ES-120GDS-LVYG14-CSEV
 
 
 
Bardzo dobra obsługa sklepu, dbałość o klienta, sprawna wysyłka. Zawieszka oczywiście przepiękna, starannie wykonana, dołączono certyfikat.
 
Anna, Szamotuły, 2021-09-14 14:07:24
 
Zamówienie nr 871 z dnia 2021-06-10
Zamówione produkty: Zawieszka PA-85W-YG14-CSPS
 
 
 
Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Kolczyki piękne, delikatne, starannie wykonane, oczywiście z dołączonym certyfikatem. Przesyłka starannie zabezpieczona, dziękuję za słodką niespodziankę ;)
 
Anna, Szamotuły, 2021-09-14 14:05:15
 
Zamówienie nr 863 z dnia 2021-05-20
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-BYG14-CSEBS
 
 
 
Jestem zadowolona z zakupu, naszyjnik z pereł był w pięknej kasetce, dodatkowo otrzymałam instrukcję konserwacji i przechowywania. Nie wiedziałam, że sposób przechowywania i użytkowania ma wpływ na wygląd pereł.
 
EWA, SZCZECIN, 2021-06-22 15:10:56
 
Zamówienie nr 862 z dnia 2021-05-18
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-70W-BCYG14-CSNP
 
 
 
To mój pierwszy zakup w Gemlord i jestem zachwycona biżuterią. Kolczyki są przepiękne - minimalistyczne i z klasą. Z pewnością wrócę tu po kolejne perłowe cuda. :)
 
Karolina, Siedlce, 2021-04-20 13:35:28
 
Zamówienie nr 844 z dnia 2021-04-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RWG14-HRS
 
 
 
bardzo szybka transakcja, eleganckie opakowanie. super :)
 
Barbara, Poznań, 2021-03-09 18:31:46
 
Zamówienie nr 832 z dnia 2021-02-27
Zamówione produkty: Zawieszka PF-90W-YG14-CSPS
 
 
 
Bardzo profesjonalnie. Pan z którym rozmawiałam dobrze nam doradził i opowiedział o perłach, abym mogła podjąć świadomy wybór. Bardzo polecam :)
 
Barbara, Poznań, 2021-03-09 18:31:00
 
Zamówienie nr 828 z dnia 2021-02-17
 
 
 
To mój pierwszy zakup pereł dokonany w formie internetowej. Zamierzałam zakupić jedną, klasyczną i prostą zawieszkę, gdzie istotą miała być perła, a oprawa minimalistycznym tłem. Wnikliwe zapoznanie się z ofertą sklepu, zamieszczonymi na stronie informacjami o perłach i pogłębiłam wiedzę rozmową z osobą sprzedającą - panem Piotrem - pasjonatem pereł. To spowodowało, ze wybrałam i zakupiłam dwie. Przesyłka dotarła do mnie niespodziewanie szybko, a jej zawartość znacząco przewyższała oczekiwania. Perły są przecudne. Wszystko odbyło sie na jak najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona i polecam tę firmę. Z przyjemnością tu jeszcze wrócę.
 
kasia, Kraków, 2020-12-19 17:17:40
 
Zamówienie nr 797 z dnia 2020-12-15
 
 
 
Przepiękne perły, świetny sklep, świetna obsługa. Od porady, przez wybór, po zakup. Pan Piotr jest pasjonatem, więc dowiedziałem się o perłach wszystkiego, co chciałem wiedzieć a nawet więcej. Gorąco polecam.
 
Piotr Kasprzyk, WARSZAWA, 2020-12-18 21:36:22
 
Zamówienie nr 791 z dnia 2020-12-10
 
 
 
Dziękuję przede wszystkim za piękne perły, które oczarowały obdarowaną osobę. Poza tym profesjonalna obsługa jak zawsze (to dopiero mój trzeci zakup). Znowu tu wrócę. Pozdrowienia dla Pana Piotra :)
 
Leszek Kukułka, Rybnik, 2020-10-08 21:37:39
 
Zamówienie nr 752 z dnia 2020-09-18
 
 
 
Zakupiliśmy poprzez stronę gemlord.pl perły Akoya. Są one wykonane wyjątkowo elegancko, mają piękny kolor i blask, którego nie byłem w stanie znaleźć w żadnym innym sklepie jubilerskim.
 
Maciej, Warsaw, 2020-09-28 19:52:16
 
Zamówienie nr 726 z dnia 2020-07-26
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS
 
 
 
Witam, bardzo dziękuję za przepiękne perły, jestem również pod wrażeniem bardzo profesjonalnej i ciepłej obsługi. Serdecznie polecam
 
Jan Stanowski, Skrzynice Pierwsze, 2020-08-30 22:13:00
 
Zamówienie nr 681 z dnia 2020-04-03
 
 
 
Serdecznie polecam. Był to bardzo udany zakup i jednocześnie idealny prezent dla mojej żony. Kolczyki te , to minimalizm i klasyka na najwyższym poziomie.
 
Krzysztof Starowicz, Bęczarka, 2020-08-23 14:14:21
 
Zamówienie nr 714 z dnia 2020-07-06
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-BYG14-CSEBS
 
 
 
Zakupiony naszyjnik jest wykonany z najwyższą starannością i jestem zadowolonym że wybrałem firmę "Gemlord". Jego blask i wygląd zachwycił moją małżonkę. Napewno wrócę tu jeszcze w przyszłości aby dokupić inne części biżuterii dokompletu.
 
Piotr, Tczew, 2020-08-16 20:47:24
 
Zamówienie nr 722 z dnia 2020-07-23
 
 
 
Dzień dobry, Chciałam w tym miejscu podzielić się swoją opinią odnośnie zakupu kolczyków z perłą słodkowodną o cudownym różowo - zielonym overtonie w złotej oprawie. Począwszy od kontaktu telefonicznego z przedstawicielem Gemlord do końcowego efektu w postaci ekspresowej realizacji mojego zamówienia, wszystko przebiegało na bardzo wysokim, jak przystało na luksusową markę, poziomie... a przemiły list i słodki upominek niebanalnie dopełniły całości. Jestem zachwycona, moje kolczyki to zarazem luksus i elegancja w jednym. Polecam serdecznie. Katarzyna Krużyńska
 
Katarzyna, Toruń, 2020-08-15 20:11:28
 
Zamówienie nr 731 z dnia 2020-08-11
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN
 
 
 
Bardzo mila i profesjonalna obsługa. Zamówienie zostało skompletowane i wysłane jeszcze tego samego dnia. W przesyłce, poza zamówionym naszyjnikiem, znajdowało się także spersonalizowane podziękowanie za zakupy oraz słodki upominek. Sam naszyjnik cechuje się starannym wykonaniem z użyciem dobrych gatunkowo materiałów.
 
Michał, Gdansk, 2020-07-03 13:02:26
 
Zamówienie nr 707 z dnia 2020-06-15
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCWG14-CSNP
 
 
 
Zamówiłam zawieszkę z lawendową perłą. Perła jest przepiękna, a złote oczko i mocowanie subtelne i delikatne. Szczerze polecam, jestem zakochana!
 
Marta Bachórzewska, Białystok, 2020-04-19 18:40:06
 
Zamówienie nr 684 z dnia 2020-04-11
Zamówione produkty: Zawieszka PF-85L-YG14-CSPS
 
 
 
Kolczyki/perły piękne, polecam nie tylko na niezobowiązujący prezent :)
 
Michał, Opole, 2020-03-13 19:05:22
 
Zamówienie nr 664 z dnia 2020-02-10
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80S-SYG14-CSES
 
 
 
Kolejny jak zwykle udany zakup. Piękne perły, doskonały kontakt, szybka przesyłka i zawsze profesjonalne doradztwo !
 
Ryszard, Kożuchów, 2020-01-13 20:19:03
 
Zamówienie nr 626 z dnia 2019-11-29
Zamówione produkty: Bransoleta BA1-80W-BCYG14-CSBR
 
 
 
Kolczyki przepiękne. Świetny kontakt z właścicielem. Ekspresowa przesyłka z miłą niespodzianką. Sklep naprawdę godny polecenia.
 
Magdalena, Lubicz Górny, 2020-01-13 11:40:55
 
Zamówienie nr 1059 z dnia 2022-11-16
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-70W-BCYG14-CSNP
 
 
 
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych kolczyków. Mają piękny kształt i blask.
 
Grażyna, Warszawa, 2019-11-22 00:18:28
 
Zamówienie nr 615 z dnia 2019-11-09
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 
 
 
 
Perły bardzo piękne, w porównaniu z innymi mają "to coś" - połysk. Inne przy tych zakupionych w sklepie Gemlord wypadają blado, bez blasku, jakby były matowe. Przekonamy się o tym kładąc je obok siebie. Dziękuje i pozdrawiam za udaną transakcję.
 
Bożena, Żołynia, 2019-10-23 12:13:06
 
Zamówienie nr 604 z dnia 2019-10-01
 
 
 
Perły najwyższej jakości. Z moich kolczyków jestem bardzo zadowolona, już myślę o kolejnych ;) Wiedza Pana Piotra o perłach jest ogromna. Przy okazji zakupu mogłam dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Obsługa na najwyższym poziomie.
 
Paulina Dziechciarz Brzozowska, Marki, 2019-09-02 16:00:52
 
Zamówienie nr 584 z dnia 2019-08-26
Zamówione produkty: Kolczyki EA-85S-LVWG14-CSEV
 
 
 
Perły przepiękne. Wiedza o perłach właściciela - budzi szacunek i podziw. Komunikacja z klientem i dbałość o niego - super. Jestem więcej niż usatysfakcjonowany. Dziękuję.
 
Bogusław, Katowice, 2019-08-26 17:19:31
 
Zamówienie nr 575 z dnia 2019-07-24
Zamówione produkty: Bransoleta BA1-70W-FCWG14-CSBR
 
 
 
Perły przepiękne! Ich uroku nie sposób opisać słowami. Obsługa na najwyższym poziomie. Do przesyłki dołączona jest zawsze przemiła słodka niespodzianka! Szczerze polecam!
 
Sylwia, Warszawa, 2019-07-06 15:19:46
 
 Zamówienie nr 561 z dnia 2019-06-16
Zamówione produkty: Kolczyki ET-80B-SWG14-CSES
 
 
 
Serdecznie polecam! Cudowna obsługa klienta, perły pięknie zapakowane. Jakość mówi sama za siebie, na pewno wrócę po więcej
 
Aleksandra Kopaczyńska, Głuchołazy, 2019-06-05 11:16:32
 
Zamówienie nr 546 z dnia 2019-05-13
Zamówione produkty: Komplet SAEP-75W-SHYG14D-FLA
 
 
 
Żona z perełek bardzo zadowolona, ja z przebiegu zamówienia również. Gorąco polecam zakupy w Gemlord.
 
Janusz Zadworny, Bielsko-Biała, 2019-04-20 13:08:38
 
Zamówienie nr 535 z dnia 2019-04-08
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-SYG14-CSES
 
 
 
Szybko, profesjonalnie i prezent w postaci broszury o perłach
 
Małgorzata, Wielichowo, 2019-04-20 10:00:51
 
Zamówienie nr 527 z dnia 2019-02-25
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 
 
 
 
Fantastyczne kolczyki, sklep i obsługa bardzo profesjonalna. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka wraz z miłą niespodzianką, uśmiech mojej kobiety bezcenny. Dziękuję i polecam.
 
tomasz klein, warszawa, 2019-02-07 17:01:40
 
Zamówienie nr 517 z dnia 2019-02-01
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-BYG14-CSEBS
 
 
 
Jak zwykle ekspresowa wysyłka! Łańcuszek przecudny - idealne dopełnienie do kolczyków które kupiłam jakiś czas temu.
 
Maria, Poznań, 2019-02-01 13:06:15
 
Zamówienie nr 515 z dnia 2019-01-29
Zamówione produkty: Naszyjnik NACH15-85W-WG14-TIN1
 
 
 
Komplet perel jest przepiekny. Na pewno bedzie sie podobal kolezance. Bardzo szybka i sprawna wysylka . Goraco polecam :)
 
Ewa, Gorzow Wlkp., 2019-01-27 20:28:28
 
Zamówienie nr 512 z dnia 2019-01-21
Zamówione produkty: Komplet SFEP-100WDS-LVYG14-CSS
 
 
 
Szybka i profesjonalna obsługa. Perły są piękne.
 
Aleksandra, STANOWICE, 2019-01-18 22:58:58
 
Zamówienie nr 511 z dnia 2019-01-18
Zamówione produkty: Zawieszka PT-100B-WG14D-SMK
 
 
 
Kolczyki przepiękne, przesłane w ekspresowym tempie i zapakowane w gustowne pudełko, w sam raz na prezent. Dodatkowo certyfikat autentyczności, małe kompendium wiedzy o perłach plus słodka niespodzianka. Także obsługa klienta na najwyższym poziomie, świadcząca o tym, że nie jest to tylko biznes, ale autentyczna pasja poparta oceanem wiedzy na temat "perłowego świata". Bardzo dziękuję za tak udaną transakcję, mając jednocześnie nadzieję, że nie była ostatnią.
 
Janusz, Tarnowskie Góry, 2019-01-12 22:40:05
 
Zamówienie nr 506 z dnia 2019-01-09
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85W-LVYG14-CSEV
 
 
 
Biżuteria przepiękna, błyszcząca, doskonałej jakości i starannie wykonana. Prezentuje się wyjątkowo i wzbudza zachwyt. Fachowy, sympatyczny kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo dziękuję za spełnienie mojej prośby i dostosowanie rozmiaru naszyjnika. Gemlord to miejsce, gdzie można dokonać udanych zakupów - polecam.
 
Agnieszka, Warszawa, 2018-12-17 16:34:34
 
Zamówienie nr 486 z dnia 2018-12-07
 
 
 
Kolczyki są przepiękne! Jakość pereł znacznie lepsza w porównaniu do tych które kupowałam dotąd w sklepach stacjonarnych, ogólnodostępnych. Miałam obawy co do zakupy tak drogiego produktu przez internet - oglądając kolczyki wyłącznie na ekranie monitora ale zachęciły mnie opinie w sieci oraz ciekawie prowadzony blog. Kolejny plus to bardzo szybka i sprawna wysyłka. Produkt profesjonalnie zapakowany przesłany wraz z małym bonusem :) Polecam!
 
Maria, Poznań, 2018-11-28 09:33:26
 
Zamówienie nr 481 z dnia 2018-11-22
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-SWG14-CSES
 
 
 
Kolczyki i zawieszka bardzo ładne.profesjonalna obsługa .ekspresowa dostawa .Dziękuję Polecam firmę jako rzetelnego o profesjonalnego kontrahenta. Wiesława. Łobżenica 2018-10-29
 
Wiesława Senska, Łobżenica, 2018-10-29 20:33:57
 
Zamówienie nr 472 z dnia 2018-10-12
Zamówione produkty: Komplet SFEP-85WDS-SHYG14-SPN
 
 
 
Perly sa cudowne: duze, z lustrzanym polyskiem i rozowym overtonem :-). Dziekuje bardzo za szybka wysylke i jak zawsze mily kontakt w zwiazku z zakupem. Goraco polecam kazdej milosniczce perel :)
 
Ewa, Gorzow Wlkp., 2018-10-14 18:11:26
 
Zamówienie nr 468 z dnia 2018-10-06
Zamówione produkty: Kolczyki EF-120W-LVYG14-CSEV
 
 
 
Doskonale okrągła, pojedyncza perła w złotej oprawie - prosta, piękna. Realizacja zamówienia - terminowość i profesjonalizm.
 
Anna, Białystok, 2018-09-04 17:42:16
 
Zamówienie nr 460 z dnia 2018-08-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS
 
 
 
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Paczka została profesjonalnie zapakowana. A kolczyki? Były prezentem dla osoby która zna się na perłach i zrobiły na niej niesamowite wrażenie:) Z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie GEMLORD!
 
Izabela, Bielsko-Biała, 2018-06-22 20:07:43
 
Zamówienie nr 421 z dnia 2018-05-24
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN
 
 
 
świetny kontakt z właścicielem sklepu, który jest pasjonatem w temacie pereł. Przekłada się to na jakość asortymentu. zdecydowanie najlepszy sklep oferujący piękną i bardzo wysmakowaną biżuterię z perłami.Z przyjemnością tutaj wrócę.
 
Danuta Gruźlewska, Jarocin, 2018-06-21 17:01:59
 
Zamówienie nr 423 z dnia 2018-05-27
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SWG14D-FAN
 
 
 
Jak zwykle rewelacja. Najlepsza jakość w kraju. Super kontakt i doradztwo. Dziękuję
 
Piotr Kowalski, Warszawa, 2018-04-08 15:12:32
 
Zamówienie nr 286 z dnia 2017-05-03
Zamówione produkty: Kolczyki EA-60W-SWG14-CSES
 
 
 
Zarówno kolczyki jak i naszyjnik zachwycające swym pięknem. Obsługa zamówienia na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wrócę po więcej.
 
MONIKA LIS, WARSZAWA, 2018-04-08 11:43:54
 
Zamówienie nr 398 z dnia 2018-04-02
 
 
 
Perły są hipnotyzujące :)
 
Bogna, Częstochowa, 2018-04-06 17:17:16
 
Zamówienie nr 399 z dnia 2018-04-04
 
 
 
Zdjęcia nie oddają uroku naszyjnika. Całe zamówienie przebiegło bez problemu, zależało mi bardzo na czasie i udało się wszystko załatwić tak, że naszyjnik był odebrany z biura po 3 godzinach od zakupu przez internet. Bardzo polecam sklep właśnie za tę wyrozumiałość i indywidualne podejście do klienta.
 
Paweł, Warszawa, 2018-03-29 21:54:37
 
Zamówienie nr 395 z dnia 2018-03-19
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCWG14-CSNP
 
 
 
Kolczyki piękne, kontakt ze sprzedawcą w kazdej chwili, odpowiedż na wszystkie pytania. Na miejscu dokupiłam kolczyki z perłą słodkowodną. Polecam
 
Małgorzata Rybczyńska-Polakowska, Warszawa, 2018-02-11 20:54:36
 
Zamówienie nr 385 z dnia 2018-02-04
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-RYG14-HRS
 
 
 
Cudowna perla o silnym blasku- mozna sie w niej przejrzec jak w lustrze.Wysylka ekspresowa, dziekuje za slodka niespodzianke. Dziekuje i polecam zakupy w sklepie Gemlord.
 
Ewa Sienkiewicz-Czerwinska, Warszawa, 2018-02-06 10:29:39
 
Zamówienie nr 386 z dnia 2018-02-05
Zamówione produkty: Zawieszka PF-100WDS-WG14-CSPS
 
 
 
Ten "zwykły" naszyjnik jest absolutnie niezwykły. Staranne wykonanie i wdzięczne perły o pięknym połysku zostają doprawione doskonałą obsługą klienta. Nie zastanawiaj się-kup i pozwól samemu sobie się zakochać w tych kamieniach :-)
 
Ewa, Poznań, 2018-01-25 23:24:25
 
Zamówienie nr 373 z dnia 2018-01-17
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-70W-BCYG14-CSNP
 
 
 
Wielką przyjemność sprawiły mi zakupy w sklepie Gemlord.Czułam się jak prawdziwy poławiacz pereł.Naszyjnik piękny i błyskawicznie dostarczony.Na pewno skorzystam z oferty jeszcze nie raz.
 
Elwira, Śmieszkowo, 2017-12-20 19:42:45
 
Zamówienie nr 345 z dnia 2017-12-09
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-75W-BCYG14-CSNP
 
 
 
Przepiękna, czarna perła z Tahiti w ślicznej złoto-diamentowej oprawie. To prezent dla Kogoś, kto zasługuje tylko na wyjątkowe rzeczy. A naszyjnik z perłą jest takim czymś wyjątkowym. Brawo za piękną "robotę" jubilerską. Podziękowania za szybką i pewną dostawę. I za "dodatki". Henryk Wiesiołłowski z Gdańska. 16.12.2017 r.
 
Henry, Gdańsk, 2017-12-15 21:47:39
 
Zamówienie nr 349 z dnia 2017-12-11
 
 
 
Przesyłka dotarła błyskawicznie - na drugi dzień po dokonaniu zamówienia.Kolczyki piękne.Zdjęcie nie jest w stanie do końca uchwycić tego piękna.Dodatkowo pięknie zapakowane, dołączony certyfikat ni i miłe zaskoczenie - słodki upominek. Polecam zakupy w tym sklepie. Marta
 
marta kulesza, rzeszów, 2017-12-01 13:08:29
 
Zamówienie nr 339 z dnia 2017-11-28
Zamówione produkty: Kolczyki EA-70W-SYG14-CSES
 
 
 
Pięky naszyjnik, zgodny ze zdjęciem i opisem, bardzo udany prezent. Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Firma zdecydowanie godna polecenia.
 
Dorota, Warszawa, 2017-11-07 16:16:07
 
Zamówienie nr 326 z dnia 2017-10-13
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-95W-BCYG14-CSNP
 
 
 
Sklep Gemlord oferuje znakomity jakościowo towar, zlecenie realizowane jest błyskawicznie, kontakt że sprzedawcą bardzo dobry, zwroty lub wymiana dokonywane szybko i sprawnie.
 
Krzysztof Bukowski, Opole, 2017-10-10 15:55:05
 
Zamówienie nr 303 z dnia 2017-07-05
Zamówione produkty: Kolczyki EF-70L-SWG14-CSES
 
 
 
Bardzo udany zakup, piękne kolczyki ,szybka przesyłka dobrze zapakowana. Polecam zakupy w sklepie
 
Ewa, Oborniki Śląskie, 2017-08-22 13:24:26
 
Zamówienie nr 316 z dnia 2017-08-18
Zamówione produkty: Kolczyki EF-100WDS-LVYG14-CSEV
 
 
 
Kolczyki i zawieszki zostaly doskonale dobrane kolorystycznie i stanowia przepiekny komplet. Perly sa w pieknym pastelowym kolorze. Serdecznie polecam kazdej milosniczce perel :)
 
Ewa, Gorzow Wlkp., 2017-07-13 10:21:26
 
Zamówienie nr 297 z dnia 2017-06-08
 
 
 
Kolczyki bardzo ładne, profesjonalna obsługa, expressowa dostawa. Polecam. Dziękuję, wrócę na pewno.
 
Krystyna Krzystanek, Katowice, 2017-05-31 07:25:33
 
Zamówienie nr 289 z dnia 2017-05-09
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 
 
 
 
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Mogę polecić firmę jako rzetelnego kontrahenta.
 
Stanisław, Kraków, 2017-05-19 16:07:34
 
Zamówienie nr 284 z dnia 2017-04-18
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-70G-FCYG14-CSNP
 
 
 
Rewelacja polecam szczerze...dzieki
 
Piotr, Warszawa, 2017-05-03 21:22:10
 
Zamówienie nr 249 z dnia 2016-12-19
Zamówione produkty: Kolczyki EA-80W-BWG14-CSEBS
 
 
 
Perły - kolczyki i zawieszka - piękne. Obsługa klienta - pełen profesjonalizm. Dziękuję...
 
Małgorzata, Ząbki, 2017-04-26 07:23:27
 
Zamówienie nr 281 z dnia 2017-04-04
 
 
 
Przyjemnie jest toczyć rozmowę z człowiekiem będącym znawcą i pasjonatem danej dziedziny. Takie odczucie odniosłem w trakcie rozmów z Właścicielem sklepu., który dobrze doradził nie namawiając przy tym do najdroższej, spośród omawianych opcji. Zakupiona biżuteria zgodna jest z opisem na stronie, a samo zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
 
Sławomir, Kraków, 2017-03-29 13:27:52
 
Zamówienie nr 269 z dnia 2017-02-14
Zamówione produkty: Zawieszka PT-100BDS-WG18D-STRU
 
 
 
Kolczyki są cudowne,wspaniale rozświetlają twarz.Zamówienie zostało zrealizowane natychmiast po wpłacie.Polecam,firma solidna.
 
Sylwia, Warszawa, 2017-03-28 15:13:58
 
Zamówienie nr 276 z dnia 2017-03-12
Zamówione produkty: Kolczyki ET-100BDS-RWG14-HRS
 
 
 
Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Gemlord, obsługa bardzo miła, szybka realizacja zamówienia, a w dodatku drobny upominek dodany do zamówienia:). Pozdrawiam serdecznie
 
Piotr, Tarnów, 2017-03-09 07:57:54
 
Zamówienie nr 273 z dnia 2017-03-06
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-65W-FCWG14-CSNP
 
 
 
Piękna biżuteria. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
 
Katarzyna, Czernikowo, 2017-02-06 22:48:54
 
Zamówienie nr 261 z dnia 2017-01-26
Zamówione produkty: Kolczyki EF-75W-SYG14-CSES
 
 
 
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona,błyskawiczna wysyłka,informacja o wysłaniu zamówienia.Otrzymałam jeszcze słodki upominek.Polecam !!!
 
Zuza Daleka, LUBZINA, 2016-12-15 12:08:29
 
Zamówienie nr 238 z dnia 2016-12-05
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-SHYG14-SPN
 
 
 
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dostawa błyskawiczna praktycznie z dnia na dzień :) Perła lepiej wyglądająca niż na zdjęciu (a zdjęcia są super) Radość w oczach obdarowanej bezcenna :)
 
Ryszard Wolschendorf, Łódź, 2016-11-25 08:20:51
 
Zamówienie nr 229 z dnia 2016-11-18
 
 
 
Kolczyki sa piekne! Takiego polysku trzeba daleko szukac. Polecam kazdej wielbicielce perel! :-)
 
Ewa, Gorzow Wlkp., 2016-11-20 19:26:35
 
Zamówienie nr 225 z dnia 2016-10-17
Zamówione produkty: Kolczyki ET-80B-SWG14-CSES
 
 
 
Perły doskonałe :)
 
Bogna, Częstochowa, 2016-11-14 18:11:12
 
Zamówienie nr 226 z dnia 2016-11-08
Zamówione produkty: Naszyjnik NA17-70W-FCYG14-CSNP
 
 
 
Ponownie kupiłam EF-85WDS-RYG14-HRS  Białe perły łezki 8,5 x 11 mm. Są prześliczne i nie mogłam się oprzeć, aby nie mieć drugiego kompletu. Noszę je cały czas i bardzo dużo osób się nimi zachwyca. Naprawdę szczerze polecam. Są cudowne. Obsługa sklepu - jak zawsze przemiła. Zamówione perełki otrzymałam następnego dnia. Polecam!!
 
Krystyna, Chechło, 2016-10-18 21:16:52
 
Zamówienie nr 223 z dnia 2016-10-04
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 
 
 
 
Wysoka jakość obsługi klienta. Proces składania zamówienia oraz samo poruszanie się po sklepie internetowym przejrzyste i intuicyjne. Możliwość osobistego wyboru pereł oraz personalizacji zamówienia. A same perły...hipnotyzujące.Firma zdecydowanie godna polecenia.
 
Karolina Bykowska, Warszawa, 2016-10-11 17:11:26
 
Zamówienie nr 224 z dnia 2016-10-07
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85BDS-SHWG14-SPN
 
 
 
Uroda pereł - niepowtarzalna. Ich oprawa równie wspaniała. Obsługa - nadzwyczaj uprzejma.
 
Bogna, Częstochowa, 2016-09-03 19:27:15
 
Zamówienie nr 212 z dnia 2016-08-23
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SHYG14-KW
 
 
Poziom obsługi klienta w sklepie Gemlord od momentu złożenia zamówienia do otrzymania towaru zasługuje na najwyższą notę. Zarówno opis jak i zdjęcie biżuterii odpowiadają rzeczywistemu stanowi. Dbałość o szczegóły (estetyka i solidność opakowania, drobny upominek, imienny list od specjalisty sprzedaży)powodują, że klient ma poczucie podmiotowego traktowania przez sprzedawcę na każdym etapie transakcji. Niezdecydowanym szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
 
Anna, Białystok, 2016-08-24 19:01:23
 
Zamówienie nr 210 z dnia 2016-08-17
Zamówione produkty: Kolczyki EF-70L-SYG14-CSES
 
 
 
Serdecznie polecam ten sklep. Wszystko zgodne z opisem, miła obsługa, czuje się, że sprzedający zabiega o klienta. Pozdrawiam i zachęcam potencjalnych kupujących.
 
Paweł, Warszawa, 2016-06-20 22:12:46
 
Zamówienie nr 192 z dnia 2016-05-07
Zamówione produkty: Kolczyki EA-65B-SWG14-CSES
 
 
 
Biżuteria doskonałej jakości. Duży wybór - od delikatnych zawieszek po okazałe naszyjniki. Tym razem kupiłam subtelną zawieszkę z okrągłą perłą, bardzo ładnie się prezentuje. Sklep mogę polecić każdemu, zarówno tym, którzy szukają niedrogiego prezentu, jak i tym, którzy potrzebują czegoś wyjątkowego - naprawdę jest w czym wybierać. Podejście do klienta na najwyższym poziomie, sympatyczny i fachowy kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim!
 
Karolina, Warszawa, 2016-06-20 19:23:48
 
Zamówienie nr 198 z dnia 2016-06-14
Zamówione produkty: Zawieszka PF-90W-YG14-CSPS
 
 
 
Polecam z całego serca zakupy na tej stronie. Polecam również odbiór osobisty gdzie na miejscu można się dowiedzieć wielu ciekawostek apropo pereł ich pochodzenia i metod wytwarzania. Właściciel firmy osobiście przedstawi pełna ofertę oraz pomoże w doborze odpowiedniej biżuterii.
 
Jędrzej Madej, Warszawa, 2016-05-03 18:07:38
 
Zamówienie nr 155 z dnia 2015-12-11
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCWG14-CSNP
 
 
 
Kupiłam kolczyki: białe perły łezki 8,5 x 11 mm - złote zapięcie - kajdanki. Są piękne. Doskonałe w każdym szczególe. Szczerze polecam. Obsługa sklepu - bardzo przyjazna. Wysyłka ekspresowa. Zachęcam do korzystania z bogatej kolekcji biżuterii.
 
Krystyna, Chechło, 2016-05-01 07:04:48
 
Zamówienie nr 188 z dnia 2016-04-22
Zamówione produkty: Kolczyki EF-85WDS-RYG14-HRS 
 
 
 
Piękny komplet, bardzo udany prezent. Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Firma zdecydowanie godna polecenia.
 
Przemysław, Warszawa, 2016-04-29 21:49:09
 
Zamówienie nr 159 z dnia 2015-12-16
Zamówione produkty: Komplet SANBE-70W-FCYG14-CSS
 
 
 
Chciałem bardzo podziękować za realizację zlecenia - naszyjnik dotarł w idealnym momencie i wprost do rąk Jubilatki - sprawił Jej wielką radość. Dziękuję za uwzględnienie moich próśb odnośnie szczególnego czasu dostawy i dyskretnego załączenia rachunku - warto było skorzystać z Państwa usług i nie wykluczam, że odwiedzę Wasz sklep ponownie. Raz jeszcze wyrazy uznania pod adresem Państwa strony internetowej - rozwiewa wszelkie wątpliwości w temacie pereł i przez to umożliwia dokonanie trafnego wyboru nawet tym, którzy - jak ja - nie mieli wcześniej doświadczenia z wyrobami jubilerskimi. Pozdrawiam.
 
Bartlomiej, Rabka-Zdrój, 2016-04-27 01:19:25
 
Zamówienie nr 184 z dnia 2016-04-15
 
 
 
Bardzo miła obsługa, dostawa błyskawiczna a perła fantastyczna :) Pierwszy kontakt ze sklepem bardzo pozytywny :)
 
Marcin Cichoń, Kraków, 2016-04-25 10:57:54
 
Zamówienie nr 183 z dnia 2016-04-14
 
 
 
Zakup w tym sklepie to prawdziwa przyjemność ! Profesjonalna obsługa , wyczerpujące informacje na temat kupowanych produktów. Moja wiedza o perłach została mocno pogłębiona dzięki Panu Piotrowi . Zakup w pełni udany, perły Tahiti są prześliczne - bardzo podobały się żonie . Wszystko zgodne z opisem. Miła i serdeczna atmosfera podczas transakcji, która przebiegła sprawnie i przyjemnie, jak również sympatyczny prezencik od firmy - serdecznie dziękuję i szczerze polecam firmę Gemlord !!!
 
Włodzimierz Góra, Siemianowice Sląskie, 2016-04-20 10:46:30
 
Zamówienie nr 182 z dnia 2016-04-04
Zamówione produkty: Komplet STEP-100BDS-LVWG14-CSS
 
 
 
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie zagwarantuje Państwu udane zakupy pięknej biżuterii, gorąco polecam firmę Gemlord.
 
Paweł, Warszawa, 2016-04-13 13:53:59
 
Zamówienie nr 179 z dnia 2016-03-21
Zamówione produkty: Kolczyki EF-75W-SYG14-CSES
 
 
 
Klient podczas zakupów w tym sklepie czuje się traktowany indywidualnie. Szacunek dla właściciela za umiejętności komunikacji z klientem, ale przede wszystkim, wspaniała biżuteria. Zakupiłem żonie perły - wygląd i jakość kilka poziomów wyżej niż te do których przymierzałem się w realu.
 
Wojciech, Jastrzębie-Zdrój, 2016-03-18 20:09:00
 
Zamówienie nr 160 z dnia 2015-12-18
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SWG14-CSES
 
 
 
Jestem zachwycona podejściem do klienta,niezwykle kulturalną i fachową pomoc przy doborrzee biźuterii oraz naturalnie 8prześli nym ,subtelnym i bardzo eleganckim pierścionķiem Polecam
 
Barbara Haluch-Zielińska, Poznań, 2016-02-23 22:40:14
 
Zamówienie nr 174 z dnia 2016-02-20
Zamówione produkty: Pierścionek RT1-80B-WG14D-TSZT
 
 
 
Super zakup, polecam, fachowe doradztwo, super sprawa...polecam szczerze - mam nadzieję, że to dopiero początek przygody z perłami...pozdrawiam i dzięki...
 
Piotr, Warszawa, 2016-02-14 00:49:09
 
Zamówienie nr 163 z dnia 2015-12-21
Zamówione produkty: Zawieszka PA-90W-WG14-ALPH
 
 
 
Osoba obdarowana bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Polecam!
 
Marcin Głogowski, Warszawa, 2016-01-24 20:33:58
 
Zamówienie nr 162 z dnia 2015-12-20
Zamówione produkty: Kolczyki EF-120W-LVWG14-CSEV
 
 
 
Jestem bardzo zadowolona. Perła śliczna. Dziekuje
 
Kinga Zawadzka, Bydgoszcz, 2016-01-24 20:08:06
 
Zamówienie nr 167 z dnia 2016-01-08
Zamówione produkty: Zawieszka PF-85BDS-WG14-CSPS
 
 
 
Transakcja przebiegla bardzo sprawnie i profesjonalnie. Blyskawiczna przesylka. Perly sa zgodne z opisem, a nawet piekniejsze niz na zdjeciu. Perel z takim polyskiem i takiej jakosci trzeba daleko szukac. Nie znalazlam rownie pieknych perel w innych sklepach w Polsce, ani w Norwegii. Goraco polecam wszystkim milosniczkom perel. :-)
 
Ewa, Gorzow Wlkp., 2016-01-12 20:22:01
 
Zamówienie nr 165 z dnia 2015-12-31
Zamówione produkty: Komplet STEP-100BDS-SHWG14-SPN
 
 
 
Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim.
 
Andrzej, Warszawa, 2016-01-05 16:03:05
 
Zamówienie nr 150 z dnia 2015-12-07
Zamówione produkty: Zawieszka PS-100G-YG14D-2CZ
 
 
 
Perły są przepiękne, złote zapięcie doskonałe! Bardzooo polecam, szybka dostawa!
 
Katarzyna, Lubin, 2015-12-17 18:51:39
 
Zamówienie nr 151 z dnia 2015-12-08
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-75W-BCYG14-CSNP
 
 
 
Transakcja przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie Towar naprawdę najwyższej klasy. Polecam
 
Grzegorz Grzybowski, Kraków, 2015-12-16 12:42:32
 
Zamówienie nr 149 z dnia 2015-12-03
Zamówione produkty: Kolczyki EA-75W-SHYG14D-FLA
 
 
 
Fantastyczna, szybka i profesjonalna obsluga. Polecam.
 
Jakub Szendera, Otwock, 2015-12-08 12:52:27
 
Zamówienie nr 148 z dnia 2015-12-02
Zamówione produkty: Naszyjnik NF17-85W-BCWG14-CSNP
 
 
 
To już mój 3 zakup w tym sklepie i za każdym razem jestem zachwycony jakością biżuterii i wysokim poziomem obsługi. Polecam wszystkim niezdecydowanym!
 
Adam, Wrocław, 2015-11-25 08:04:37
 
Zamówienie nr 140 z dnia 2015-11-15
 
 
 
Piękne, rewelacyjne perły. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,fachowa i miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim sklep. Zbyszek, listopad 2015
 
Zbigniew, Bydgoszcz, 2015-11-24 20:47:51
 
Zamówienie nr 139 z dnia 2015-11-12
 
 
 
Perły piękne, fachowe doradztwo, miła obsługa, polecam.
 
Barbara, Białystok, 2015-11-20 18:13:31
 
Zamówienie nr 144 z dnia 2015-11-18
 
 
 
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt z kientem. Sklep godny polecenia.
 
Dorota, Warszawa, 2015-11-05 07:25:19
 
Zamówienie nr 135 z dnia 2015-10-28
Zamówione produkty: Kolczyki ET-90B-SYG14-CSES
 
 
 
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl